Taxaties

Naast de makelaardij en ons onafhankelijk erkend hypotheekcentrum is Vader Makelaardij BV ook actief in het opmaken van gefundeerde (gevalideerde)taxatierapporten die door elke geldverstrekker worden geaccepteerd! De kosten die bij u in rekening worden gebracht i.v.m. de uit te voeren taxatie zullen van te voren duidelijk met u worden afgesproken zodat u later niet voor verassingen komt te staan. De taxatiekosten bij Vader Makelaardij BV zijn gegarandeerd concurrerend!

Indien u een (gevalideerd)taxatierapport nodig heeft vult u hier rechts het taxatieopdrachtformulier in. Naar aanleiding hiervan zal één van onze gecertificeerde taxateurs vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen om de kosten betreffende de taxatie te bespreken en eventueel een afspraak met u te maken.

Vraag meteen een taxatie aan:

Hier kunt u het taxatieopdrachtformulier invullen. Naar aanleiding hiervan zal één van onze gecertificeerde taxateurs vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen om de kosten betreffende de taxatie te bespreken en eventueel een afspraak met u te maken.

Persoonlijke Gegevens

Gegevens te taxeren object

Foto
KLM laan 2A
Hoogerheide
Op mooie locatie en leuk perceel gelegen, een zeer ruime twee-onder-één kapwoning met een woonoppervlakte van 120m2, viertal slaapkamers, ...
€ 194 000 K.K.
Verkocht Onder Voorbehoud
Foto
Grensstraat 40
Putte
Stichtingsjaar: 1901. Perceelsoppervlakte: 466m2. Inhoud woning: 270m3. Woonoppervlakte: 52m2. Grensstraat 40 te Putte: Direct aan de Nede...
€ 99 000 K.K.
Verkocht