Taxaties

Naast de makelaardij en ons onafhankelijk erkend hypotheekcentrum is Vader Makelaardij BV ook actief in het opmaken van gefundeerde (gevalideerde)taxatierapporten die door elke geldverstrekker worden geaccepteerd! De kosten die bij u in rekening worden gebracht i.v.m. de uit te voeren taxatie zullen van te voren duidelijk met u worden afgesproken zodat u later niet voor verassingen komt te staan. De taxatiekosten bij Vader Makelaardij BV zijn gegarandeerd concurrerend!

Indien u een (gevalideerd)taxatierapport nodig heeft vult u hier rechts het taxatieopdrachtformulier in. Naar aanleiding hiervan zal één van onze gecertificeerde taxateurs vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen om de kosten betreffende de taxatie te bespreken en eventueel een afspraak met u te maken.

Vraag meteen een taxatie aan:

Hier kunt u het taxatieopdrachtformulier invullen. Naar aanleiding hiervan zal één van onze gecertificeerde taxateurs vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen om de kosten betreffende de taxatie te bespreken en eventueel een afspraak met u te maken.

Persoonlijke Gegevens

Gegevens te taxeren object

Foto
Molenbosstraat 5
Ossendrecht
Op groot perceel van 1.365m2 gelegen, grote bedrijfswoning/bungalow met een woonoppervlakte van maar liefst 130m2 nabij bosgebied. De woning...
€ 349 000 K.K.
Foto
Onderstal 20
Hoogerheide
Op een leuke locatie in dorpskern gelegen eengezinswoning met voor- en achtertuin, ruim van opzet met vijftal kamers en aangebouwde (inpandi...
€ 189 000 K.K.
Verkocht Onder Voorbehoud