Hypotheken

Een dak boven je hoofd is één van de levensbehoeften van de mens. Vader Makelaardij kan u een duidelijk en persoonlijk advies geven op basis van uw levensstijl en behoeften.

Jonge mensen, die starten, willen een plek voor zichzelf maar willen ook nog lekker op vakantie kunnen gaan, auto blijven rijden en misschien een studie oppakken, kortom je wilt lekker kunnen blijven leven en daar passen geen hoge maandlasten bij. Vaak gaan starters af op de grote banken omdat dat vertrouwde namen zijn, maar Vader Makelaardij gaat verder shoppen en houdt feeling met veel verschillende geldverstrekkers zodat Vader Makelaardij ook aan de starters een goede en duidelijke hypotheek kan aanbieden welke soms 20 % kan schelen in de maandlasten.

Ook voor aankomende gezinnen en gezinnen met kinderen heeft Vader Makelaardij veel te bieden. De toekomst speelt hierbij een grote rol, er verandert veel. Misschien bent u op zoek naar een groter huis of wilt u een huis met een grotere tuin. Kinderen gaan studeren, studiekosten. Ook dit moet te realiseren zijn qua maandlasten, want u wilt toch ook leuke dingen blijven doen met uw kinderen.

Maar misschien bent u al gesetteld, zijn de kinderen de deur uit en heeft u andere behoeften gekregen, misschien een woning die wat landelijker is gelegen om lekker met uw kleinkinderen uw tijd te kunnen doorbrengen. Kom dan ook naar Vader Makelaardij want ook hiervoor hebben wij alle ingrediënten onder ons dak .

Of u nu starter, doorstromer of oversluiter bent: wij hebben alles onder 1 dak om u dat advies te geven wat perfect aansluit bij uw levensstijl. Bij ons kunt u terecht voor vaderlijk advies.

Stap voor stap

Vader Makelaardij helpt u graag wegwijs te worden in de wereld van hypotheken. Op elk terrein hebben wij specialisten in huis die samen met u tot de juiste keuzes komen. Vader Makelaardij begeleidt en adviseert u gedurende het hele traject, desgewenst verzorgen wij voor u een financieel totaaladvies. Alles wat u financieel heeft geregeld nemen wij dan onder de loep om vervolgens te bekijken wat beter en voordeliger kan.

Volstrekt onafhankelijk adviseert en bemiddelt Vader Makelaardij voor meerdere hypotheekaanbieders op de Nederlandse markt om zo voor u de meest duidelijk en gunstig mogelijk advies te kunnen geven wat bij u levenstijl aansluit.

In een persoonlijk adviesgesprek vergelijken wij graag de tarieven en voorwaarden voor u.

Maak nu vrijblijvend een afspraak:

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs bij u in de buurt, zij voorzien u graag van een advies op maat en beantwoorden al uw vragen!

Persoonlijke Gegevens

Andere sites met informatie over hypotheken:

Foto
KLM laan 2A
Hoogerheide
Op mooie locatie en leuk perceel gelegen, een zeer ruime twee-onder-één kapwoning met een woonoppervlakte van 120m2, viertal slaapkamers, ...
€ 194 000 K.K.
Verkocht Onder Voorbehoud
Foto
Grensstraat 40
Putte
Stichtingsjaar: 1901. Perceelsoppervlakte: 466m2. Inhoud woning: 270m3. Woonoppervlakte: 52m2. Grensstraat 40 te Putte: Direct aan de Nede...
€ 99 000 K.K.
Verkocht